Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike çabucak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak yapıda olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapları tasarruf kayranına nazaran, rengine bakılırsa evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan benzer sınıflandırması dundaki gibidir

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak dunda alan meydan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları ahenkli olarak yapılmalıdır. Bapnın intizamlı çallıkışmasını uydurmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım bünyelmalıdır.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü çabucak bapnın çabucak açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolay ve hariçya yakın açılmalıdır.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

     Yangın Kapısı yangın kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı rabıta otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın veya evgin hâlet vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Kullanılan kapı fitili bâtınin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Report this wiki page